Zamieszczone przez vwojtas
Jakie ASO Lublin polecacie i czy honorują tam zniżki dla OCP
Zwiń
X
-
Nie do końca, dzisiaj dostałem 15% rabatu na część, bo na wstępie pochwaliłem się, że coś tam czasem piszę na forum OCP Na tańszy serwis nie ma raczej szans - twardy cennik... zresztą to pewnie fart, albo dobry humor, bo w gruncie rzeczy nikt nie wiedział o jakie forum chodzi :shock:Mądry Polak po ©kodzie...
Komentarz
-
-
W Zaglu mimo ze minela mi 2-letnia gwarancja wymieniono 3-cia cewke w.n. i nie musialem placic , ani za usluge, ani za nia sama. Goscio pomruczal przy tym malo zachwycony a ja troche go naciskalem zeby sie nie rozmyslil, bo nie bylem pewny jak to sie zakonczy. Drogo za serwisowanie to chyba wszedzie, wiec to nie minus.PL-LOP D-ROW mutex/ocfipreoqyfb/mutex
Komentarz
-
-
u Danelczyka OCP:
10% rabatu na części
10% rabatu na robotę
informacja pewna z dnia dzisiejszego (2 lutego 2012)
Trzeba tylko się przypomnieć, że chodzi o zniżki dla OCP.
Jeżeli naprawy są powazniejsze (np. turbina) udzielą wyższego rabatu - trzeba się tylko upomnieć.
" Co Pan zrobisz?...Nic Pan nie zrobisz !"
Pzdr. - 1.6 MPI
Komentarz
-
-
Ja mimo że mieszkam 800 km od Lublina kupiłem w Żaglu już druga skodę i serwisy też tam robię gdyż w przeciwieństwie do Krochocki Cichy nigdy Żagiel mi nie nawalił zawsze są upusty i prezenty :lol: robota dobrze sumiennie wykonana a cena sporo niższa niż w Szczecinie gdzie się rozpaskudzili na szwabach :twisted: Pomijając meritum pytania serwis nie wygląda z zewnątrz imponująco na tle aluminiowo szklanych pałaców konkuręcji gdyż np blacharnie i lakiernie mają dwie ulice dalej ale poziom obsługi i komfort jest wyższy niż w wielu serwisach mi znanych - Koszalin , Szczecin, Toruń , Poznań Polecam
Komentarz
-
-
mi w żaglu już kilka razy podpadli. Nie polecam. Tak jak żadnego innego ASO, bo w każdym które do tej pory odwiedziłem to mi podpadli :szeroki_usmiech
A w żaglu, to np twierdzili, że się oleju nie da wymienić w skrzyni manualnej, bo nie ma korka spustowego. A w drugim mi go palcem pokazali :lol:O2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
Komentarz